Statiunea Moneasa 2013 | Cazare Moneasa 2013 | oferte cazare statiunea Moneasa | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Moneasa

Statiunea Moneasa

Informatii Statiunea Moneasa | Oferte cazare Balneo&SPA | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Moneasa

STATIUNI BALNEARE

 

STATIUNEA MONEASA

 

ASEZARE: statiunea este situata pe partea vestica a Muntilor Gurghiului, intre culmile bogat impadurite si ferastruite de afluentii Tarnavei Mici. Zona de depresiune intradeluroasa.
Factori naturali terapeutici: ape mezotermale (25- 32 grade C), ierni blande si veri racoroase, cu aerul puternic ionizat (situata la poalele muntilor Codru Moma).
Indicatii terapeutice: efectele binefacatoare ale apelor minerale sunt resimtite in afectiunile : aparatului locomotor (reumatismele, degenerative, inflamatorii, posttraumatice), neurologie, periferice si centrale, ginecologice, nevroza astenica, tulburari metabolice si de nutritie, ca afectiuni asociate.
Atractii turistice: Strandul Moneasa, cetatea Dezna, Hanul Deznei, pestera Liliecilor, pestera Alba, grota (pestera) ursilor, cascada Boroaia, rezervatia de nuferi, rezervatia de laur, galeria de sculptura in piatra, casa pictorului si sculptorului Gheorghe Groza, cariera de marmura neagra si rosie Moneasa, platoul carstic Tinoasa, tezaurul dacic de argint de la Gura Vaii. Ca dotari, Statiunea Moneasa detine o partie de schi cu o lungime de 250m. Tot aici se desfasoara Festivalurile de folclor si de arta traditionala româneasca si Festivalul Clatitelor, care reuseste sa adune an de an tot mai multi turisti atat din Romania cat si din strainatate.


Asezare Statiunea Moneasa

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII