Cazare Pensiunea Puf si Stuf | Informatii Pensiunea Puf si Stuf - Vile. Pensiuni Dunavatu de Jos jud Tulcea | Oferta cazare

Pensiunea Puf si Stuf 5margarete

Cazare Pensiunea Puf si Stuf | Informatii Pensiunea Puf si Stuf - Vile. Pensiuni Dunavatu de Jos jud Tulcea | Oferta cazare

Pensiunea-Puf-si-Stuf-Dunavatu-de-Jos-PR-200

PENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUF, clasificata la 5 margarete, una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii, este compusa din 3 corpuri de cladire cu un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.
Corpul C1 are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii iar la etaj 2 apartamente (living + 2 dormitoare cu bai si terase). Corpul C2 are la parter spatiile pentru bucatarie, magazie si spatiile tehnice iar la etaj 1 apartament (living + 3 dormitoare cu bai si 2 terase). Corpul C3 are la parter receptia, biroul administratorului si restaurantul iar la etaj 6 camere duble cu bai si terase.

CAMERELE sunt prevazute cu baie, aer conditionat/incalzire, terasa, televizor, frigider.
Un numar de 7 camere sunt in cadrul a 3 apartamente, si anume: 4 camere in cadrul a 2 apartamente, fiecare cu sufragerie si 2 dormitoare, si 3 camere in cadrul unui apartament cu sufragerie si 3 dormitoare. Dormitoarele dispun de bai proprii.
Designul camerelor este unic, fiecare dintre acestea avand un aranjament si o cromatica speciala.

AGREMENT: fotbal, baschet, baschet in apa, plimbari cu ambarcatiuni cu motor (pe canalele Deltei, la Marea Neagra), vizite la obiective turistice, pescuit, vanatoare, schi nautic, wake-board, banana, colac.
N.B. Activitatile de pescuit, vanatoare si sporturile nautice se pot desfasura/practica numai cand este permis.

LOCALIZARE. Pensiunea este situata in satul Dunavatu de Jos care apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc. In Dunavatu de Jos se ajunge pe sosea din municipiul Tulcea. Din Dunavatu de Jos se poate iesi, cu ambarcatiuni cu motor, spre Lacul Razim si pe canalele din apropiere. Satul Dunavatu de Jos se afla la o distanta de 46 km. de Tulcea si la 9 km. de Murighiol. Coordonatele GPS sunt latitudine: 44.983615944188514, longitudine: 29.21926349401474.

SERVICIILE TURISTICE constau din servicii de baza (cazare), servicii accesorii serviciilor de baza, al caror cost este inclus in tariful serviciilor de baza (servirea micului dejun, punerea la dispozitie a spatiului de parcare pentru masini, agrement pe terenul de sport si la piscina) si servicii suplimentare (servirea meselor principale, servirea produselor de la bar, agrement pe Dunare cu ambarcatiuni cu motor).
Serviciile turistice in cadrul Pensiunii turistice PUF SI STUF se presteaza conform conditiilor generale prezentate pe site-ul www.puf-stuf.ro; turistii care doresc să beneficieze de aceste servicii trebuie sa citeasca si sa accepte conditiile generale mentionate.

Tarif / Pret

Perioada

Duminică - Joi, 5 nopţi
(tarif/cameră/noapte)

Vineri - Sâmbătă, 2 nopţi
(tarif/cameră/noapte)

 

double

single

double

single

01

ianuarie

-

30

aprilie

195

156

260

208

01

mai

-

14

iunie

225

180

300

240

15

iunie

-

14

septembrie

255

204

340

272

15

septembrie

-

14

octombrie

225

180

300

240

15

octombrie

-

31

decembrie

195

156

260

208

Check in / Check out: 14:00 / 12:00

Nr. camere: 18

 

Tarifele sunt exprimate in RON

*** Tariful include TVA.
Tarifele de cazare includ: costul micului dejun, costurile pentru utilizarea unor facilitati ale pensiunii (spatiu de parcare, piscina, teren de sport) si taxa pe valoarea adaugata dar nu includ: taxa hoteliera si costurile pentru alte servicii nespecificate.

____

TARIFELE serviciilor turistice sunt postate pe site-ul pensiunii, sectiunea Tarife si rezervari.
TARIFELE DE CAZARE sunt cuprinse intre 195 lei si 340 lei pe camera si pe noapte, pentru regimul de cazare double, si intre 156 lei si 272 lei pe camera si pe noapte, pentru regimul de cazare single, in functie de perioada de sejur.
Aceste tarife sunt tarife informative, care nu au caracter de obligativitate pentru Prestator; tarifele contractuale, care au caracter de obligativitate pentru Prestator, sunt cele specificate in Rezervarile provizorii/Rezervarile definitive si cele afisate la sediul pensiunii.


actualizat la: 7 martie 2013

Facilitati

Facilitati unitate de cazare

 • restaurant
 • bar de zi
 • crama
 • piscina
 • teren de fotbal
 • panou de baschet
 • ponton
 • internet wireless

Facilitati camera

 • baie cu dus
 • TV Cablu
 • aer conditionat
 • incalzire centrala
 • frigider
 • minibar
 • terasa

 

Carduri acceptate: Da
Limbi straine cunoscute: -

OFERTE Craciun / Revelion / Paste

Oferta Craciun 2013 Pensiunea Puf si Stuf

__

 

Oferta Revelion 2014 Pensiunea Puf si Stuf

__

 

Oferta Paste 2013 Pensiunea Puf si Stuf

__

 

Alte OFERTE

Pachet de sezon:

__

 

 

 

CONTACT

(+4) 0747 073 664; (+4) 0722 396 635

 

Loc. DUNAVATU DE JOS, com. MURIGHIOL, jud. TULCEA, ROMANIA
Cod postal: -
Site: www.puf-stuf.ro
Fax: -

* Informatiile sunt oferite de catre unitatea de cazare. Va rugam sa retineti ca ro-cazari.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea informatiilor prezentate pe site, cu toate ca depunem toate eforturile pentru ca acestea sa fie corecte si actuale. Informatiile au caracter orientativ si nu ar trebui sa luati decizii pe baza acestora. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!

 

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII