Statiunea 2 Mai 2013 | Cazare 2 Mai 2013 | oferte cazare statiunea 2 Mai | hoteluri. pensiuni. vile statiunea 2 Mai

Statiunea 2 Mai

Informatii Statiunea 2 Mai | Oferte cazare Litoral | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea 2 Mai

STATIUNI PE LITORAL

 

Localitatea 2 Mai ,acum cativa ani doar o simpla comuna , a devenit in ultimul timp un loc foarte cautat de turisti in ciuda conditiilor modeste din zona . 2 Mai este situat intre Vama Veche la sud (6km ) si orasul Mangalia (5 km ) la nord. De multi ani cunoscut ca un loc linistit in care se refugia boema bucuresteana in cautarea unor clipe linistite si discrete la preturile de cazare cele mai mici de pe litoral In ultimele sezoane ,localitatea a cunoscut un succes neasteptat in randul tinerilor care au dat navala atrasi de atmosfera nonconformista si de tarifele reduse la cazare si masa. La 2 Mai plaja este deseori ocupata de cei care isi instaleaza corturile aici petrecand uneori perioade mari de timp in sezonul de vara. Deasemenea au aparut si aici , ca pe tot litoralul romanesc, o multime de vile, unele dintre ele apartinind unor figuri publice binecunoscute. Posibilitatile de agrement sunt relativ reduse, in zona sunt doar cateva localuri , majoritatea preferand ca seara sa o petreaca fie in Mangalia fie in celelate statiuni din sudul litoralului exceptand desigur pe cei care se distreaza in stilul traditional consacrat al zonei , stand in curti la un pahar.
Plaja de la 2 Mai este marginita la nord de Digul de Sud al Portului Comercial Mangalia si de o portiune neamenajata de litoral care comunica cu plaja de la Vama Veche. Este o plaja cu un nivel acceptabil de amenajare , nerecomandata insa celor pretentiosi.


Asezare Statiunea 2 Mai

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII