Statiunea Costinesti 2013 | Cazare Costinesti 2013 | oferte cazare statiunea Costinesti | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Costinesti

Statiunea Costinesti

Informatii Statiunea Costinesti | Oferte cazare Litoral | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Costinesti

STATIUNI PE LITORAL

 

Statiunea Costinesti isi are inceputurile in anul 1949 odata cu aparitia primei tabere destinate elevilor, cunoscand o dezvoltare rapida datorata unui numar din ce in ce mai mare de turisti, in special tineri care isi alegeau ca destinatie de vacanta taberele de la mare.
Datorita afluxului mare de tineri, Statiunea Costinesti inaugureaza in 1959 tabara internationala a studentilor si devine "Capitala vacantelor estivale ale tineretului".
Atmosfera tinereasca din Costinesti este completata de numeroase manifestari ce se desfasoara aici: Salonul National de Grafica Satirica pentru Tineret, Gala Tinerilor Actori, Festivalul de Jazz, Serbarile Marii si foarte multe concerte si spectacole ce au loc la Teatrul de vara Costinesti. Toate acestea fiind mediatizate de emisiunile transmise de Radio Vacanta.
Epava navei "Evanghelia", cel mai important simbol al statiunii Costinesti. Aflata in prezent intr-o stare avansata de degradare, nava esuata langa Costinesti in anii '70 este un vechi cargou american din perioada razboiului, transformat in nava comerciala de un armator grec. Cum la data esuarii costurile unei eventuale operatiuni de salvare depaseau cu mult valoarea batranului vapor, armatorul a preferat s-o lase pur si simplu sa rugineasca.


Asezare Statiunea Costinesti

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII