Statiunea Eforie Nord 2013 | Cazare Eforie Nord 2013 | oferte cazare statiunea Eforie Nord | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Eforie Nord

Statiunea Eforie Nord

Informatii Statiunea Eforie Nord | Oferte cazare Litoral | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Eforie Nord

STATIUNI PE LITORAL

 

Statiunea Eforie Nord - supranumita si "statiunea copiilor " are o plaja excelenta si un centru de tratament "Efosan" foarte cautat de turistii straini (germani, francezi, olandezi etc).
Eforie Nord este cunoscuta ca fiind o statiune pentru familiile cu copii
- plaja este excelenta pentru copii o trecere lenta in apa)
- foarte multe spectacole si magazine pentru copii.
Situata la 14 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aici. Statiunea dispune de 2 baze de tratament, una conectata la reteaua de hoteluri: Steaua de mare, Delfinul, Meduza, iar cealalta la clinica de 120 de locuri a Institutului de Balneofizioterapie si Recuperare Medicala. Bazele de tratament functioneaza tot timpul anului, spatiile de cazare fiind incalzite in timpul sezonului rece. Dotate cu diverse instalatii: instalatii pentru bai calde (cu apa sarata concentrata provenita din lacul Techirghiol), pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna si gimnastica medicala, cele doua baze de tratament fac minuni in cazul mai multor tipuri de afectiuni: reumatice, dermatologice, locomotorii, respiratorii, ginecologice, etc.


Asezare Statiunea Eforie Nord

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII