Statiunea Navodari 2013 | Cazare Navodari 2013 | oferte cazare Statiunea Navodari | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Navodari

Statiunea Navodari

Informatii Statiunea Navodari | Oferte cazare Litoral | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Navodari

STATIUNI PE LITORAL

 

Statiunea Navodari este situata in nordul statiunii Mamaia, la 11 km de Constanta. Aici se poate ajunge cu masina proprie sau cu autobuzele si microbuzele din Constanta.
Statiunea Navodari este cunoscuta in Romania datorita taberelor de copii, organizate de aproape 20 de ani. Pentru ca in zona nu exista hoteluri, cei mici se pot caza in vilele Delfin, Albatros, Lebada, locuri special amenajate pentru taberele anuale.
Micutii care aleg sa isi petreaca vacanta in tabara de la Navodari au parte de numeroase activitati: excursii in Delta Dunarii, turul manastirilor din nordul si sudul Dobrogei, vizite la Acvariul, Delfinariul, Planetariul, Edificiul roman cu mozaic, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Marii, Farul Genovez, Muzeul Marinei Romane sau Muzeul de Etnografie si Folclor din Constanta.
In apropiere de Navodari se afla comuna Corbu. Putin cunoscuta turistilor romani, zona are un potential turistic mare, plajele linistite, nisipul fin si lipsa turistilor facand-o destinatia ideala pentru un wekend linistit. In comuna Corbu nu exista hoteluri, iar vilele sunt putine la numar.
In Navodari, nu exista prea multe feluri de a-ti petrece serile, statiunea Mamaia fiind alternativa cea mai potrivita pentru cei care sunt in cautarea distractiei.


Asezare Statiunea Navodari

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII