Statiunea Neptun 2013 | Cazare Neptun 2013 | oferte cazare statiunea Neptun | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Neptun

Statiunea Neptun

Informatii Statiunea Neptun | Oferte cazare Litoral | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Neptun

STATIUNI PE LITORAL

 

Neptun si Olimp sunt cele mai luxoase, selecte si elegante statiuni ale litoralului romanesc, situate la 6km nord de Mangalia si 38km de Constanta, intre mare si padurea de mesteceni Comorova. Oaze de liniste si prospetime, adevarate gradini la tarmul marii, cele doua statiuni gemene sunt unele din cele mai atractive destinatii de vacanta pentru turistii straini. Elementele caracteristice ale acestui complex turistic modern sunt calitatea si eleganta, atat in ceea ce priveste confortabilele vile si hoteluri, cat si prin ofertele de divertisment pe care le pun la dispozitie.
Printre posibilitatile de agrement se numara un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice si un sat de vacanta. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.
Aici se pot trata boli reumatismale degenerative, inflamatorii si diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura.
Complexul Neptun-Olimp este punct de plecare pentru a vizita diferite zone turistice (turul litoralului romanesc, excursii in Delta Dunarii sau la ruinele Cetatii Histria, podgoriile Murfatlar, etc.). De asemenea, se pot organiza excursii pe litoralul bulgaresc al Marii Negre la Balcic, Albena, Nisipurile de Aur sau Varna.


Asezare Statiunea Neptun

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII