Statiunea Saturn 2013 | Cazare Saturn 2013 | oferte cazare statiunea Saturn | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Saturn

Statiunea Saturn

Informatii Statiunea Saturn | Oferte cazare Litoral | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Saturn

STATIUNI PE LITORAL

 

Statiunea Saturn este situata in imediata apropiere a orasului Mangalia (1 km.) si are plaja cea mai larga de pe litoralul romanesc. Cele 4 golfuri care dau un farmec aparte statiunii, sunt protejate de 5 diguri in forma de T . Plaja este in stare foarte buna mai ales in partea dintre Saturn si Venus acolo unde atinge, pe o portiune de 1km, latimea de 200m iar accestul la mare este foarte lejer. Capacitatea de cazare in statiune este de peste 14.000 locuri repartizate in hoteluri, moteluri, vile si pensiuni .
Posibilitatile de distractie si relaxare sunt diverse : restaurante, baruri, cluburi de noapte, discoteci, terase, gradini de vara, teatru in aer liber, cesorii pentru practicarea sporturilor nautice (barci, hodrobiciclete, ski-jeturi, scutere etc.) toate creaza premiza petrecerii unui sejur de neuitat in Saturn. Pe langa posibilitatile de agrement statiunea dispune de 21 de izvoare termale sulfuroase recomanate in tratarea bolilor digestive si reumatice. In zona se pot organiza drumetii ( Calatis - o veche asezare romana ) iar in podisul dobrogean aveti posibilitatea sa intalniti frecvent fenomenele carstice.


Asezare Statiunea Saturn

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII