Statiunea Techirghiol 2013 | Cazare Techirghiol 2013 | oferte cazare statiunea Techirghiol | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Techirghiol

Statiunea Techirghiol

Informatii Statiunea Techirghiol | Oferte cazare Litoral | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Techirghiol

STATIUNI PE LITORAL

 

Statiunea Techirghiol situata pe malul lacului cu acelasi nume, a dobandit statutul de statiune balneara in 1899. Statiunea se afla la circa 4 km de Eforie Nord. Localitatea Techirghiol nu are iesire la Marea Negra. Accesul este rutier si se poate face numai prin Statiunea Eforie Nord.
Localitatea Techirghiol a devenit o statiune si un nume cunoscut nu numai in Romania dar si in intreaga lume datorita Lacului Techirghiol pe malurile caruia este situata, si mai precis datorita namolului din acest lac ale carui proprietati vindecatoare sunt absolut surprinzatoare. Numele localitatii are origine turceasca si este dat de o binecunoscuta legenda cu batranul turc (Techir) care s-a vindecat de reumatism cu namol din lac (ghiol). La acest avantaj se adauga si apropierea de Litoralul Marii Negre de 5 Km de Eforie Nord. Se poate face plaja si la Lacul Techirghiol. In localitate nu sunt posibilitati de agrement si nici obiective turistice cu o singura exceptie: Manastirea Techirghiol cu biserica din lemn si care poate sa ofere si servicii de cazare la un confort de 3 stele pentru cei care cauta linistea si refacerea spirituala si fizica.


Asezare Statiunea Techirghiol

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII