Statiunea Vama Veche 2013 | Cazare Vama Veche 2013 | oferte cazare statiunea Vama Veche | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Vama Veche

Statiunea Vama Veche

Informatii Statiunea Vama Veche | Oferte cazare Litoral | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Vama Veche

STATIUNI PE LITORAL

 

Vama Veche o localitate mica ,situata la cativa km sud de 2 Mai a devenit in ultimele sezoane de vara un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism, gen ,,costinesti ' si a preturilor reduse la cazare si masa. Putinii oameni de afaceri care au avut curajul sa investesca aici au avut placuta surpriza sa constate ca ultimele sezoane estivale le-au adus castiguri nesperat de mari, un numar neasteptat de mare de turisti au poposit la Vama Veche transformand localitatea intr-unul din cele mai ,,sic''locuri de petrecere a vacantei. Cazarea se face in casele locuitorilor si intr-o multime de vile confortabile aparute peste nopate in ultimele sezoane .
Vama Veche ,situata la 7 km de 2 Mai, si 12 km de Mangalia este localitate de frontiera ,aici aflandu-se un important punct de trecere frontiera spre Bulgaria ,Turcia, Grecia si alte destinatii din Orient sau Asia. La Vama Veche se ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina propie pe drumul national E 87 .Distanta este de aproximativ 12km.
Vama Veche are o plaja foarte buna cu latimi care depasesc 200m pe alocuri si ca si la Costinesti exista un reper vizual care da o nota originala orizontului nautic reprezentat de o veche epava aflata la cateva sute de metri de mal. Trebuie mentionat ca pentru copii mici plaja nu e recomandata deoarece nivelul apei creste foarte rapid langa mal si de asemeni turistii traditionali de la Vama Veche unde se practica lejer topless si nudism nu sunt cel mai potrivit model pentru copii mici .


Asezare Statiunea Vama Veche

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII