Statiunea Venus 2013 | Cazare Venus 2013 | oferte cazare statiunea Venus | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Venus

Statiunea Venus

Informatii Statiunea Venus | Oferte cazare Litoral | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Venus

STATIUNI PE LITORAL

 

Statiunea Venus este situata la 3-20 m deasupra nivelului Marii Negre, la 3 km distanta de Mangalia si 41 km de Constanta, statiunea Venus este o destinatie ideala atat pentru relaxare si distractie cat si pentru tratament.
Statiunea dispune de o plaja naturala ( care se intinde pe o lungime de 1,2 km) cu nisip fin cat si de izvorase cu ape minerale sulfuroase hipotermale, captate si utilizate pentru dusuri amenajate intr-un spatiu special. Reletiv noua (1972), statiunea se remarca prin frumusetea arhitecturii hotelurilor si vilelor sale cat si prin gradul de confort al acestora. Unele hoteluri poarta nume feminine ( Dana, Felicia, Anca, Corina, Irina, Rodica, Sanda, Silvia, Brandusa etc.) si au 5 etaje iar altele (Pajura, Vulturul, Cocorul, Egreta) se impun prin inaltimea lor. Pe langa hoteluri, in statiune aveti posibilitatea cazarii si intr-un camping. Pentru doritorii de distractii si relaxare statiunea ofera : restaurante, baruri, cluburi si discoteci, un parc de distractii, piscine, magazine, cinematograf, terenuri de sport, parc de distractii etc. In sudul statiunii exista un pavilion special amenajat pentru impachetari cu namol sapropelic si bai sulfuroase cat si o importanta crescatorie de cai de rasa.


Asezare Statiunea Venus

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII