Statiunea Azuga 2013 | Cazare Azuga 2013 | oferte cazare statiunea Azuga | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Azuga

Statiunea Azuga

Informatii Statiunea Azuga | Oferte cazare Munte | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Azuga

STATIUNI MONTANE

 

STATIUNEA AZUGA

 

ASEZARE: aşezare tipic de munte, teritoriul său grefându-se în nord şi vest pe munţii scunzi ai Clăbucetului Predealului ( alt.max. Clăbucetul Azugii 1586 m ) iar în sud şi est pe munţii Baiului sau Gâbovei care în Azuga ating altitudini de peste 1700 m ( Vf. Cazacu 1753 m, Vf. Ştevia 1901m).
Factori naturali: peisajul montan cu mare valoare estetică şi funcţională favorabil odihnei dar mai ales activitătilor recreative atât iarna cât şi vara, clima montană de tip subalpin, similară celei înregistrată de staţiunile turistice prahovene, potenţial schiabil remarcabil în Muntii Gârbovei dar şi în Clăbucetele Predealului, fond piscicol şi cinegetic valoros.
Obiective turistice: Pârtia olimpică de schi ( 3.042 m lungime), cu instalaţii de transport pe cablu, Târgul de paie, de la ieşirea din oraş spre Predeal.
Agrement: În partea de sud-est a oraşului Azuga pe pantele nordice ale plaiului Sorica, a fost amenajat şi dat în exploatare un perimetru schiabil. Aici vă puteţi bucura de cele două pârtii de schi ( pârtia de schi alpin - coborâre- şi pârtia de schi-fond ) dotate cu telescaun, teleschi şi maşini pentru amenajarea pârtiilor de schi.


Asezare Statiunea Azuga

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII