Statiunea Straja 2013 | Cazare Straja 2013 | oferte cazare statiunea Straja | hoteluri. pensiuni. vile statiunea Straja

Statiunea Straja

Informatii Statiunea Straja | Oferte cazare Munte | hoteluri. pensiuni. vile Statiunea Straja

STATIUNI MONTANE

 

STATIUNEA STRAJA

 

ASEZARE: statiunea turistica Straja este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, in inima Muntilor Valcan, in zona Valea Jiului. Straja a fost declarata statiune turistica locala in anul 2002 potrivit H.G. 1110 din 20 octombrie 2002.
Factori naturali: fiind asezate pe un versant nordic, partiile au zapada din noiembrie pana in aprilie. Datorita numarului mare si a dispunerii lor diferite pe verticala muntelui, la Straja se poate schia chiar si in conditii meteo dificile. Daca ai noroc de vreme frumoasa, te vei putea bucura si de o priveliste splendida spre Retezat, care isi intinde una dintre culmile principale pana aproape de Uricani.
Obiective turistice: Varful Mutu
Agrement: in Straja sunt amenajate 7 partii de schi, fiecare fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu. Patru dintre acestea beneficiaza si de instalatie de nocturna, aceasta facand posibila utilizarea partiilor pana seara tarziu.


Asezare Statiunea Straja

 


Vizualizare hartă mărită

 

GALERIE FOTO:

 

-

Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la rubrica CONTACT
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
© 2010-2013 ro-cazari.ro | TERMENI SI CONDITII